Extension01 2018-06-01T14:56:17+00:00

Residential Extension, Wandsworth, London

Jo and Matt asked us to transform their mid terrace family home in Wandsworth, London, to provide a contemporary design aesthetic that complements and enhances the original building whilst allowing them to enjoy a modern day lifestyle. Jo and Matt’s occupations require space for networking and socialising, and so an enlarged open plan living/dining area and an additional guest bedroom were key components of the brief. 

By remodelling and extending the ground floor, we created a large light filled kitchen and dining area, that maximised the amount of light entering the house, whilst also creating a strong connection the garden through a set of bi-fold doors. 

Residential Extension, London

This project worked through a number of different options for remodelling an existing kitchen/dining area into a more functional space that separated the utility area from the main kitchen space, created a small dedicated study space, and maximised the relationship with the garden. The client also wanted room for a downstairs W.C, and space in the kitchen for an American style fridge. 

We produced different options to show the client to positives and negatives of remodelling the existing space vs two small extension options